6976698594 Εμπορείο, Θήρα, Σαντορίνη aloakis@hotmail.gr
hero image
 
     
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ
ALOAKIS POOLS Ι.Κ.Ε. | Κατασκευή & Συντήρηση Πισίνας Σαντορίνη


Θέλετε να κατασκευάσετε την δική σας πισίνα στο εξοχικό, την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο;

Η επιχείρησή μας “ALOAKIS POOLS Ι.Κ.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Σαντορίνη, έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό από πισίνες, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμη να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες, ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις.

Με εξειδίκευση σε όλους τους τύπους πισίνας, με τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και την εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας εξασφαλίσει πισίνες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την κομψότητά τους.
 
     
   
 
 
 
 
     
   
     
     
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή από:
 
     
 
  Πισίνες Προκάτ
  Πισίνες μπετόν με Skimmer
  Πισίνες μπετόν υπερχείλισης
  Επίγειες πισίνες (πισίνες χωρίς άδεια)
 
     
  Δημιουργούμε πισίνες στις διαστάσεις αλλά και στο σχέδιο που επιθυμείτε επιδιόκοντας πάντα την κατασκευή ενός εντυπωσιακού αποτελέσματος. Επίσης, κατασκευάζουμε συντριβάνια, σάουνες και υδρομασάζ σύμφωνα πάντα με τις επιθυμίες του κάθε πελάτη.  
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Σαντορίνη και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
 
     
     
  ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
 
  είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να έρθει στο χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις, εξυπηρετώντας άμεσα την Σαντορίνη και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα κατασκευής πισίνων που περιλαμβάνουν όλες τις εργασίες που αφορούν την πισίνα καθώς και την προμήθεια και εγκατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της πισίνας.

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι μια μοναδική ευκαιρία να εκφράσουμε την τέχνη και την τεχνογνωσία μας. Συνεργαζόμαστε στενά με κάθε πελάτη μας, ακούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, και δημιουργούμε πισίνες που αντανακλούν την προσωπικότητά τους, το δικό του στυλ αλλά και του περιβάλλοντα χώρου.
 
     
   
 
 
 
 
     
 
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Όλες οι κατασκευές μας ξεχωρίζουν για την άψογη ποιότητά τους, την μοναδική αισθητική τους αλλά και για την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. 
 
     
 
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της πισίνας ή το περιβάλλον που θέλετε να την δημιουργήσετε, είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε το έργο σας με σοβαρότητα και αφοσίωση. 
 
 
 

 


 

 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας ενδιαφέρεστε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Σαντορίνη και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6976698594
 
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ