6976698594 Εμπορείο, Θήρα, Σαντορίνη aloakis@hotmail.gr
hero image
 
     
  ALOAKIS POOLS Ι.Κ.Ε.
Κατασκευή & Συντήρηση Πισίνας Σαντορίνη - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Εμπόριο & Service Εργαλείων Σαντορίνη


Η επιχείρησή μας “ALOAKIS POOLS Ι.Κ.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Σαντορίνη, δραστηριοποιείται από το 2005 στο χώρο της κατασκευής και συντήρηση πισίνας, παρέχοντας σύγχρονες, ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει να προσφέρει έργα που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται διαρκώς προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.
 
     
   
 
 
 
 
     
   
     
     
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
  αναλαμβάνουμε την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή παντός είδους πισίνων, συντριβάνια, σάουνες και υδρομασάζ σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Σαντορίνη και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την συντήρηση και την ανακαίνιση πισίνων, αναβαθμίζοντας την αισθητική και τη λειτουργικότητα τους, με προσοχή στη λεπτομέρεια και με κύριο σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και μαζί να βρείτε τις ιδανικές λύσεις για την πισίνα που πάντα ονειρευόσασταν για την οικία, το εξοχικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Σαντορίνη και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
 
   
 
 
 
     
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ &
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
     
  Η επιχείρησή μας, δραστηριοποιείται με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, παρέχοντας ποιοτική εργασίες και σύγχρονες λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας έξυπνο και λειτουργικό.  
     
  Επίσης, δραστηριοποιείται με το εμπόριο και την επισκευή εργαλείων προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσίες που μπορούν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.  
 
 
 
     
  Στόχος της επιχείρησής μας, είναι αφενός η άρτια και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.  
     
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας ενδιαφέρεστε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Σαντορίνη και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6976698594