6976698594 Εμπορείο, Θήρα, Σαντορίνη aloakis@hotmail.gr
 
     
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ALOAKIS POOLS Ι.Κ.Ε. | ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


H επιχείρησή μας “ALOAKIS POOLS Ι.Κ.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Σαντορίνη, ειδικεύεται επίσης στις ηλεκτρολογικές εργασίες, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε μεγάλα έργα στην Σαντορίνη και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για μεγάλες ηλεκτρολογικές εργασίες σε εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους. 
 
     
   
 
 
 
 
     
   
     
     
     
     
  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ 
ΕΡΓΑΣΙΕΣ
 
 
  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
  Μελέτες Φωτισμού
  Πιστοποιητικά ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ
  Δομημένη Καλωδίωση
  Έξυπνο Σπίτι
 
     
  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και τα δεκάδες έργα που έχουμε φέρει σε πέρας σε όλη την Σαντορίνη, η επιχείρησή μας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για μεγάλα και πολύπλοκα ηλεκτρολογικά έργα.  
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Σαντορίνη και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
 
   
 
 
 
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ &
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ 
 
     
  Στις ηλεκτρολογικές εργασίες, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η επαγγελματική εκτέλεση είναι καίριας σημασίας για την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα του συστήματος. Για αυτό και εμείς προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που μπορείτε να εμπιστευτείτε.  
     
  Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε, χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας, ακολουθούμε τους αυστηρούς κανονισμούς ασφαλείας και δίνουμε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη προστασία και αξιοπιστία του ηλεκτρικού σας συστήματος.  
 
 

 


 

 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας ενδιαφέρεστε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Σαντορίνη και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6976698594