6976698594 Εμπορείο, Θήρα, Σαντορίνη aloakis@hotmail.gr
hero image
 
     
  SERVICE & ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ
ALOAKIS POOLS Ι.Κ.Ε. | ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


Στην εποχή της τεχνολογίας, τα εργαλεία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας στον επαγγελματικό και τον οικιακό χώρο. Ωστόσο, η λειτουργία τους μπορεί να διακοπεί από ποικίλα προβλήματα ή φθορές. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι ζωτικής σημασίας να έχετε στο πλευρό σας μια επαγγελματική ομάδα που θα αναλάβει την επισκευή και το service των εργαλείων σας.

H επιχείρησή μας “ALOAKIS POOLS Ι.Κ.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Σαντορίνη, με αφοσίωση και μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο, μπορεί να αναλάβει το service και την επισκευή εργαλείων, ενώ μπορεί να σας προμηθεύσει και με τα ιδανικά εργαλεία, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
   
 
 
 
 
     
   
     
     
     
     
  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ 
ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
 
 
  Δραπανοκατσάβιδα
  Σκαπτικά - Διατρητικά
  Τροχούς
  Τριβεία
  Μπουλονόκλειδα
  Σέγες - Σπαθοσέγες
  Δισκοπρίονα
  Φρέζες & Πλάνες
  Ηλεκτρικά Πορεργαλεία
  Χορτοκοπτικά
  Αλυσοπρίονα
 
     
  Με μια εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών που διαθέτουν πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, είμαστε πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση και να επισκευάσουμε τα ηλεκτρικά εργαλεία σας με ακρίβεια και επαγγελματισμό.  
     
 
 
 
 
 
Ανεξάρτητα από το είδος, την μάρκα ή το μοντέλο του εργαλείου, μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή του σε περίπτωση δυσλειτουργίας ή φθοράς. 
 
     
 
Επιπλέον, προσφέρουμε και υπηρεσίες συντήρησης και service προληπτικά, για να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία των εργαλείων σας στο μέλλον.
 
     
 
 
 
 
   
 
 
 
     
  ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ
ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ
 
     
  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τα ιδανικά εργαλεία που επιθυμείτε, πάντα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα ιδανικά εργαλεία που θα κάνουν την δουλειά σας εύκολη και απλή.
 
     
  Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε όχι μόνο εξαιρετικές υπηρεσίες επισκευής, αλλά και ποιοτικά προϊόντα που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας.  
 
 

 


 

 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας ενδιαφέρεστε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Σαντορίνη και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6976698594